Sider

tirsdag 24. mars 2015

Birdy birdy namnam

På menyen i dag sto:
Hvitløk og rosmarin marinert kylling med purre,sopp og litt fullkorns ris.
Her er det talerkenmodell all the way, halve talerken består av grønnsaker, en knyttneve med protein (les kylling) og håndflaten med karbohydrater, i dette tilfelle fullkornsris (hånflaten UTEN fingrene medregnet)
Litt fargeløst kanskje, men veldig godt
Kyllingen marienerte jeg i hvitløk og rosmarin og VANN faktisk, det ble helt flott det.

Utover dette kan jeg nevne at jeg i kveld for å få fart på magen har drukket et glass vann med knuste linfrø i. Før du nå løper til butikken å kjøper linfrø du tenker å fortære, bør jeg opplyse om at det holder med en spiseskje altså.
Dersom du druser til med mer, kan du komme i skade for å bli sittende på ramma litt lenger enn du hadde tenkt at du skulle.
Dette funker nemlig.
De detter til bunns, men det går ned på et vis alikevel


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar