Sider

fredag 14. november 2008

By orginal?


Hvilke kriterier ligger egentlig til grunn for at man skal kunne falle innunder kategorien BY ORGINAL?
Og hvor mye skal man da ha lov til å gjøre av rariteter før folk kan reagere?
Er et nok å være litt halv gal, kle seg litt utenom det vanlige og være litt mer enn middels opptatt av hvordan biler oppfører seg?
I Sandefjord har vi nemlig en sånn, altså nå finnes det sikkert flere men, denne "skruen" er kanskje mest fremtredende og den som ALLE vet hvem er..
Han har meninger om det meste og er ikke redd for å ytre dem, han går bort til villt fremmede og snakker om nesten hva det skal være og kan få seg til å si de utroligste ting.
Han er ekstremt opptatt av hvordan bilene oppfører seg i trafikken og da spes. i forhold til gravide eller folk med barnevogn og ikke minst i forhold til ham selv når han kjører bak eller forran dem med moped.
Eller hvordan folk parkerer. event. stopper opp inntil siden av veien osv.
Han skriver leser innlegg i avisa om disse emnene og kan finne på å stoppe trafikanter sånn helt uten videre.
Jeg vet at han har kastet sykkelen sin oppå panseret til en bil fordi den IKKE stoppet ved et fotgjengerfelt, tiltross for at damen med barnevogn som han forsøkte å "beskytte" var godt over 30 meter fra selve fotgjengerfeltet.
Han er mer opptatt av bilene bak seg og hvor langt fra ham de er når han er ute å kjører på mopeden sin, enn faktisk og følge med på trafikken selv. Noe som faktisk gjør ham til en større risiko i trafikken enn det andre måtte være.
Han kan finne på å løpe rett ut i gata og hamre knyttneven i panseret eller vinduet på en bil dersom han føler at de burde stoppe for noe som er helt uvesentlig som feks. en person som om 20 meter skal krysse en vei.
Alt dette kommer han unna med fordi han er en såkalt BY ORGINAL!
Men er dette riktig, hadde jeg holdt på på den måten så hadde jeg jo blitt annmeldt, tenk om jeg hadde løftet opp sykkelen min og plantet den i panseret på en forbipasserende bil?
Hvordan skulle det tatt seg ut?

Det er jo det rene vannvidd spør du meg!

Over og ut!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar