Sider

mandag 22. februar 2010

FOR DE AV DERE SOM SKAL PÅ FJELLET!

Når en har rundet de tredve kan en få et anslag av panikk som gjør at en utsetter seg for ting en egentlig burde ha holdt seg for god til.
Som eksempelvis å stå på snowboard.
Jeg har ikke falt for fristelsen, for meg holder det med å være gal nok til å spenne på seg 2 støvler som er så stive at du har problemer med å bevege tærne de neste 3 dagene - jeg snakker selvsagt om slalom..
 
For de av dere som av en eller annen grunn ikke deltar i noen form for vintersport bør jeg forklare at det å kjøre på snowboard er en ganske populær aktivitet blant unge som ikke synes at det å gå på ski er dødelig nok. 
Her dreier det seg naturlig nok om unge mennesker, mennesker med dødsforakt, mennesker med 100% syntetiske kropper som kan kaste seg utfor en stupbratt bakke i 100 km/t og siden utbryte "Dritkult!!"

Når du går på ski anvender du to ski, i gjennomsnitt en ski pr. fot, slik at du kan holde balansen ved å flytte tyngdepunktet vekselvis fra ski til ski, pluss det faktum at du har to staver som du kan benytte for å stikke i hjel folk som gjør narr av deg i bakken.


Et snowboard derimot er en planke som ser ut som en forvokst tungespatel, og som er produsert ved Instituttet For Jævlige Glatte Saker og Ting. På denne planken spenner du fast begge beina, hvilket innebærer at dersom du skulle miste balansen kan du ikke sette ned en av føttene for å forhindre fallet. Faller du så faller du som et nyhugget gran og blir øyeblikkelig nedsprutet med snø fra forbipasserende.

Skiløperne hater dem som benytter snowboard. Det er en generasjonsgreie. Folk med ski (og her skjerer jeg selvfølgelig ikke alle over en kam) er middelaldrende, småborgerlige og ikledd spesialdesignede Star Trek klær. 

Brettkjørere er trassige smårebeller i alt for store klær, klær som er store nok til å dekke både en komfyr og et kjøleskap. 
De som benytter ski liker å gli ned bakkene i en serie grasiøse buer mens brettkjørerne elsker å kaste seg utfor bratte skrenter, snurre rundt, kjøre baklengs, få en piercing i nesen mens de kjører, og så videre. Skiløpere ser på brettkjørere som en trussel, mens brettkjørere ser på skiløpere som Stig Helmer fra Selskapsreisen-filmene.
 
Over og ut og God Vinterferie!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar